Te nyomkodnád a mobilod egy romantikus vacsora alatt? Itt a nagy Vacsora-teszt

Te nyomkodnád a mobilod egy romantikus vacsora alatt? Itt a nagy Vacsora-teszt

2016. február 13. | Akos Moldvan

A Magyar Telekom a tavalyi nagy sikerű Torta-teszt után újabb kísérletezésbe fogott, a főszereplők ezúttal azonban nem ovis gyerekek, hanem felnőtt párok, akik Valentin-nap alkalmából egy romantikus vacsorán vehettek részt. Ahogy napjainkban sokszor lenni szokott viszonylag rövid időn belül elő is kerültek a mobilok, "csak becsekkolok", "csak instára töltök gyorsan egy fotót", "csak gyorsan átpörgetem a Facebookot" jeligével, melyet a párok másik tagja, hát hogyismondjam... nem éppen a legnagyobb lelkesedéssel fogadott. Már csak azért sem, mert a nyomkodó félt beavatták a készítők a játékba és megkérték, hogy addig buherálja a telefonát, amíg csak tudja.

Nos a videó alapján úgy tűnik van remény, az asztal túloldalán ülő feleket ugyanis nagy százalékban zavarta a folyamatos telefonozás és szívesebben lettek volna, csak kettesben a kedvesükkel. Hogy biztosan ne maradjon rossz emlék a vacsoráról, végül egy szív alakú ajándék torta közös elfogyasztásával zárult az este, amely megannyi vicces, aranyos vagy épp durcás szituációt idézett elő a történetet elmesélő videóban.

Nagyon újító gondolat, hogy egy mobil szolgáltató elsőként beszél arról, hogy vannak pillanatok, amikor egyszerűen nincs helye a mobilozásnak. Az italgyártók által mantrázott "Fogyaszd felelőséggel" mintájára úgy látszik, hogy a Telekom is valami hasonlót szeretne megfogalmazni. Azaz vállalni azt, hogy bár szolgáltatóként segítenek az embereket összekötni, de amikor együtt vannak fizikailag, akkor nem szeretnék minden esetben, ha a mobil szétválasztaná őket.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr918381236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása