Megérkezett a Victoria’s Secret 2015-ös karácsonyi filmje

Megérkezett a Victoria’s Secret 2015-ös karácsonyi filmje

2015. december 16. | Akos Moldvan

December 8-án, a 2015-ös Victoria's Secret Fashion Show-n mutatták be a fehérnemű cég legújabb, ünnepi reklámfilmjét. A Michael Bay által rendezett filmet Rómában forgatták, az angyalok kinézetére pedig azt hiszem idén sem lehet semmi panasz. S bár a képi világ már önmagában is ütős, ha olyan hölgyek szerepelnek benne, mint Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Lily Aldridge, Adriana Lima vagy épp Elsa Hosk, a készítők azért a zenét sem bízták a véletlenre és korunk egyik legnépszerűbb előadójának, Taylor Swiftnek a "This Love" c. balladáját passzintották oda a filmhez.

Persze tudjuk, hogy karácsonykor a legnagyobb ajándék a szeretet, de a Victoria's Secret szerint azért néhány lenyűgöző fehérnemű sosem árt mellé.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr338176630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása