Egy pornóoldal is beszállt a nagy karácsonyi reklámdömpingbe

Egy pornóoldal is beszállt a nagy karácsonyi reklámdömpingbe

2015. december 08. | Akos Moldvan

A felnőtt tartalmú oldalak egyik legismertebb képviselője a PornHub (talán most nem linkelném). Köszönhetik ezt a népszerűséget annak, hogy a témát, amit felkaroltak weboldalukon - nevezetesen a pornót - sokszor mainstream kommunikációs megoldásokkal juttatják el a célközönségükhöz (bár mindannyian tudjuk, hogy senki nem néz pornót), illetve "valószínűleg" sokat lendít a brutális látogatószámon az a töménytelen mennyiségű videó is, amit nap mint nap ontanak magukból.

Tavaly már volt egy vicces megmozdulásuk, amikor kreatív pályázatot hirdettek outdoor print anyagok elkészítésére. Bárki nevezhetett egy-egy jól sikerült munkával, itt van pl. egy a sok zseniális pályamű közül:

Aztán persze volt olyan is, hogy angol klubcsapatot akartak támogatni főszponzorként, de mindenki legnagyobb bánatára nem kaptak erre engedélyt, így aztán továbbálltak Olaszországba hátha. Nagy izgalommal várjuk a fejleményeket.

Most pedig a PornHub marketingcsapata úgy döntött, hogy a John Lewis és Edeka könnyfacsaró reklámjai közé üstökösként csapódik be a saját ünnepi szpotjával. Könnyek lesznek itt is, csak nem biztos, hogy a meghatódottságtól. Zsepit azért készítsünk elő :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr798150432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása