A FŐTÁV nem csak a lakóknak fűt be (x)

A FŐTÁV nem csak a lakóknak fűt be (x)

2015. december 01. | Akos Moldvan

Játssz a FŐTÁV-val és nyerj ajándékokat karácsonyra akár 200.000 Ft értékben!

Azt tudja a többség, hogy a fővárosban rengeteg (csaknem negyedmillió) lakásban fűtenek távhővel, de azt már kevesen gondolják, hogy például a Mátyás-templomban is a FŐTÁV adja a meleget. Több fürdőben, kórházban, oktatási intézményben is így van, de a legnépszerűbb közösségi terekben, mint a MÜPA, a RAM Colosseum vagy a Millenáris is a távhőt választották. Rengeteg irodaház és bevásárlóközpont esetében is a FŐTÁV mellett döntöttek, amikor a fűtési rendszerüket kiépítették.

Nem véletlenül. A legtöbb intézmény alapvetően azért választja a távhőt, mert ezzel számos problémától szabadulhatnak meg. Egy jól kialakított, korszerű rendszer esetén ugyanis a fenntartóknak nem kell hőtermelő berendezéseket és kéményeket beépítenie és karbantartania – és mindezekért fizetnie, ami jelentős összegre rúgna.

duna_tower_pr_1.JPG

További érveik a távhő mellett, hogy a szolgáltatás folyamatos, kényelmes, kiszámítható és felhasználóbarát. Mivel olyan épületekről van szó, ahol egy időben több száz vagy ezer ember is tartózkodik, nem elhanyagolható szempont a biztonság sem. A távhő esetében nem fordulhat elő semmilyen mérgezés, nincs tűz- és robbanásveszély sem. A FŐTÁV beruházásainak és fejlesztéseinek köszönhetően ráadásul a távfűtés egyre gazdaságosabb, és emellett rendkívül környezetkímélő is.

A FŐTÁV-val tehát mindenki csak nyerhet. Ez azonban most különösen igaz, hiszen a vállalat az adventi időszakban egy háromfordulós játékra hívja vállalkozó kedvűeket, hogy teszteljék távfűtési ismereteiket. Hetente egy-egy újabb kérdés jelenik meg a Blikk-ben és a FŐTÁV Facebook oldalán. Aki mindháromra helyesen válaszol, akár egy 200 ezer forintos ajándékot is a fa alá tehet. Szóval most tényleg megéri a FŐTÁV-ot választani!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr978126834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása