AutoVision fesztivál 2015 - A nyertesek

AutoVision fesztivál 2015 - A nyertesek

2015. november 15. | Akos Moldvan

2015. november 4-én, Bécsben rendezték meg a tizenkettedik AutoVision nemzetközi film és multimédiás fesztivált. Az eseményen - amely része a nemzetközi Frankfurti Autószalonnak (IAA) - 160 szakember vett részt, köztük a reklám, a film és a multimédia szakértői. Összesen 60 OttoCar Trófeát adtak át, Arany, Ezüst és Fekete színben. A két Grand Prix-t Németország vihette haza.

A Legjobb Film Grand Prix:

A Mercedes Vito Viral – „Dirty Driving” online film Hamburgból nyerte el a filmes Grand Prix-t. A videóban kreatív módon mutatták be az új Mercedes Vitot, mely a koncepció szerint egy személyautó és egy teherautó szerelmének legfrissebb gyümölcse. „A szerelmi történet egy autó és egy teherautó között, valamint a kamera munka gondosan a zenéhez koreografálva, tökéletesen szinkronizált. A giccs, e bizarr szerelmi történet, mosolygásra ösztönzi a közönséget” mondta zsűri szóvivője, Florian Panier.

Az AutoVision 1993 óta biztosít nemzetközi bemutatkozási lehetőséget és elismerést azoknak az alkotásoknak, reklám és marketing ügynökségeknek, filmgyartással és új média gyártással foglalkozó cégeknek, amelyek az autóiparhoz kapcsolhatók vagy autó gyártáshoz kapcsolódó egyéb vállakozásokhoz. Olyan ipari óriások, mint a Porsche, Daimler, BMW, Audi, Ford, Hyundai, Honda, Kawasaki, Shell, Volvo, Goodyear és még sokan mások is indulnak minden évben a fesztiválon.

Legjobb Multimédiás alkotás Grand Prix:

A „GT RIDE - Viral Gaming for Kia” nyerte el az Interkatív Multimédia Grand Prix-t idén. A táblagép vagy az okostelefon mozgatásával a felhasználó képes megépíteni egy versenyautót és megoszthatja azt barátaival. A zsűri egyetértett abban, hogy “a koncepciója a mobil autóverseny játéknak tökéletesen működik, a játék jól megtervezett és tiszta szórakozás. Mindkettő, az ötlet és a technikai megvalósítás is remek."

A díjátadót a Filmservice International szervezte a VDA (német szervezet az autóiparért) támogatásával. 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr18248358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása