Díjeső Magyarország új imázsfilmjének

Díjeső Magyarország új imázsfilmjének

2015. szeptember 24. | Akos Moldvan

Jó hat éve már, hogy megjelent Budapestről egy fantasztikus imázsfilm, melyet Madarász István készített és ami azóta is bármikor elbűvöl ha látom. Aztán rá két évre a Nemzetközi Turisztikai Filmfesztiválon választották a legjobb reklámfilmek közé hazánk másik promóciós filmjét a "Hungary - World of Potencials"-t.

Kicsit a kettő keveréke lett a HG360 Reklámügynökség által készített legújabb országimázsfilm (igen, kicsit furcsa, de ez az ügynökség vett részt a bevándorlóellenes plakátkampány médiavásárlási feladataiban is), mely az európai régió díját nyerte el a kolumbiai Medellínben rendezett ENSZ Turisztikai Világszervezet 21. közgyűlésén, ahol a nemzetközi turisztikai konferencia keretében regionális díjakat osztottak ki a legjobb turisztikai filmeknek és reklámoknak. A filmnek nem ez volt az első sikere, díjakat nyert már ugyanis a Sanghai Turisztikai Vásáron, a berlini Tourism Media Award versenyen és Cannes-ban a Corporate Media and TV Awardson is. 

Nem véletlenül, Magyarország egy csodás hely, még ha néha nem is gondoljuk így. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr957818058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása