Terminátornak öltözve tréfálta meg az embereket Schwarzenegger

Terminátornak öltözve tréfálta meg az embereket Schwarzenegger

2015. június 18. | Akos Moldvan

Július 2-án érkezik a magyar mozikba a Terminátor filmek ötödik darabja a Terminator: GenisysAz előzetes képek, trailerek némileg zavarba ejtőek, hiszen az alkotók nem csak a szereplők tekintetében nyitnak új fejezetet, de az eddigi filmek történéseit is rendesen átírják. Kíváncsian várjuk mi sül ki belőle.

Annak érdekében, hogy minél nagyobb durranás legyen a premier, az alkotók, a PR részleg és maga Arnold is mindent elkövet. Nemrégiben például Hollywood utcáin és a Madame Tussauds panoptikumban tréfáltak meg pár szerencsést, akik az instant szívinfarktus után valószínűleg életük egyik legemlékezetesebb fotóját készíthették el a hírességgel. Az akció azon kívül egyébként, hogy baromi jópofa jótékonysági akciót is támogat.

A videó végét mindenképp nézzétek meg. Egy kislánynak rendesen odacsap a szavaival az új T-800-as. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr757554188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása