A legidegesítőbb DJ-k! Itt a 2015-ös VOLT reklámfilmje

A legidegesítőbb DJ-k! Itt a 2015-ös VOLT reklámfilmje

2015. június 12. | Akos Moldvan

Janklovics Péter nem először csal könnyeket a szemembe fergeteges alakításával. Legtöbbünk biztosan emlékszik még Sziget Petire, aki 2009-ben igencsak sajátságos stílusban promózta be a Sziget Fesztivált, de amitől én igazán kifeküdtem az egy pár hete adásba kerülő stand up comedy alakítás volt. A műsorban Janklovics azokról a lemezlovasokról (és a Poptarisznya c. műsor felejthetetlen műsorvezetőjéről B. Tóth Lászlóról) emlékezett meg, akik folyamatosan, - mintha tényleg muszáj lenne - belepofáznak a számokba. Nem tudom ki, mikor és miért találta ezt ki, de embert nem láttam még, akinek ez a fajta hangulatkeltés bejött volna.

Egy ilyen karakterre építették fel a VOLT fesztivál legújabb beharangozó videóját is, ahol a "szimpatikus" DJ, Kis Grófó és Pixa aktuális száma alá keveri be saját, csodálatosan csilingelő hangját. Aki csípi az ilyen típusú DJ-t, annak sajnos nem lesz jó alternatíva a soproni esemény, mindenki mást viszont tárt karokkal és igen komoly fellépőkkel várnak Július 1-től 4-ig.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr337537320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása