Frappáns válasz egy (nem is) felháborító óriásplakátra

Frappáns válasz egy (nem is) felháborító óriásplakátra

2015. május 11. | Akos Moldvan

beachbody12.png

A londoni metróban jelentek meg pár hete a Protein World óriásplakátjai, melyeken egy igen szemrevaló hölgy, Renee Somerfield pózol egy

"Are you beach body ready?"

("Strand szezonra kész a tested?") felirat mellett. Néhányan bizonyára épp kedvenc sajtburgerüket fogyasztották a metróra várva, amikor eszükbe jutott, hogy ez a plakát felháborító! (Mintha amúgy nem próbálnánk meg tényleg minden évben kicsit kikupálni magunkat a nyárra.. na mindegy).

Lényeg a lényeg, hogy mindenféle petíciókat és egyéb fenyegetéseket eszközöltek az emberek (jó kis hype-ot csinálva ezzel a Protein World-nek), hogy eltűnjenek a plakátok minél előbb London utcáiról. A vizsgálat folyamatban van, hogy akkor ezt most tulajdonképpen szabad-e vagy sem, de ebbe nem is mennék bele túlságosan, nézzük inkább a Carlsberg marketingeseinek kreatív elméjét, akik azonnal lecsaptak a Protein World plakátja melletti helyre egy-egy saját kreatívval. A sárga bikinit viselő hölgy mellé egy sárga bikinit viselő sörösüveg került az alábbi szöveggel:

„Are you beer body ready?”

("Sör formára készen állsz?"). Ennyi. Kész. Ezzel a mondattal sértegetni bárkit is azt hiszem nehéz lesz. :)

beachbody2.png

beachbody3.png

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr57449576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása