Rákos fiúnak okozott életre szóló élményt az FC Barcelona sztárja

Rákos fiúnak okozott életre szóló élményt az FC Barcelona sztárja

2015. május 06. | Akos Moldvan

Szegény Luis Suárezt a 2014-es labdarúgó-világbajnokság óta legtöbben csak az emlékezetes, Olaszország - Uruguay meccsen történt harapással tudják összekötni, pedig igencsak komoly múlttal és futball tudással rendelkező játékosról van szó, nem hiába igazolta le magához az FC Barcelona csapata sem 2014 nyarán.

A napokban a katalánok kilencese bizonyított a pályán kívül is. Egészen emlékezetes élménnyel gazdagított egy rákos fiút Uruguayban. Suárez Skype-on jelentkezett be Spanyolországból honfitársához Mateóhoz, aki egészen a videókép megjelenéséig úgy tudta, hogy egy specialistával fog beszélni, aki a gyógyulásban segíti majd. 

Mateót - amint kiderült a turpisság- szinte sokkolta, hogy szemtől szemben ülhet az egyik legnagyobb bálványával. Suárez ráadásul megígérte neki, hogy ha betartja az orvosok utasításait és továbbra is ilyen bátran és keményen küzd a rák ellen, akkor eljuttat neki egy hamisítatlan Luis Suárez mezt. Na de nem ám egy simát, amit a boltban bárki megkaphat, hanem egy olyat, amiben végigjátszott egy fontos meccset.

Tekintve, hogy a Barcelona pont ma este játszik a Bayern Münchennel a Bajnokok Ligájában, azt hiszem Mateó joggal izgulhat, hogy egy nagyon fontos - nyertes - meccsről érkezzen majd hozzá a relikvia. Az életre szóló élményt a Dr. Perez Scremini Alapítvány hozta össze Mateónak, akik a rák ellen küzdő gyerekek életét szeretnék megkönnyíteni és jobbá tenni.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr777434788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása