Még a mosdóban sem tudsz elbújni a világ elől

Még a mosdóban sem tudsz elbújni a világ elől

2015. április 29. | Akos Moldvan

Meglepő helyszínt választott a Geometry Global aktivációs ügynökség az Edward Snowden új filmjét népszerűsítő reklámkampányához. Az egyik budapesti áruház mosdójában kialakított installáció pontosan visszaadja azt, amiről a hamarosan a mozikba érkező film szól, vagyis azt, hogy hiába szeretnénk, sehol sem tudunk elbújni a világban, még a mosdóban sem.

A most csütörtöktől a mozikban látható Edward Snowden film, a Citizenfour főhőse arról vált ismertté, hogy olyan szigorúan titkos dokumentumokat hozott nyilvánosságra, melyekből kiderült, hogy az amerikai titkosszolgálatok figyelik az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét az Egyesült Államokban és világszerte. Az Arena Pláza mosdójában elhelyezett reklám tökéletesen jeleníti meg a film mondanivalóját:

senki nem tud elbújni a világon. 

snowden_726.png

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr847409262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása