Örökmozgó reklám a Hondától

Örökmozgó reklám a Hondától

2015. április 09. | Akos Moldvan

A Hondának igencsak jó számokat produkált a legutóbbi, Youtube-on külön dedikált oldalt kapott kampánya, a "The Other Side". Az interakítv videóban két történetszál futott párhuzamosan, azt viszont mi magunk dönthettük el, hogy épp melyik "oldalt" kívánjuk nyomon követni. (Aki lecsúszott erről a tényleg kreatív videóról, ide kattintva pótolhatja.)

hond-endless-road.png

Hasonlóan a fentiekhez, a legújabb "Endless road" névre hallgató kampányuknál is a Youtube-csatornájukat hívták segítségül, hogy egy kis interaktivitást csempésszenek a dologba. Bár kétségtelen, hogy bravúros már az is, ahogy a reklám felépül, hiszen olyan kameramozgást sikerült eszközölni a videóban, amitől egy végtelenségig loopolt történetbe kerülünk (amit ha sokáig néz az ember, kicsit be is golyózhat tőle. Várom már mikor töltik fel az első 10 órás verziót belőle, mint oly sok más videó esetén).

A plusz csavar amúgy ott van a történetben, hogy a videó végén megjelenő linkre kattintva a Honda Youtube-csatornájára jutunk, ahol automatikusan detektálja a helyzetünket és ennek megfelelő napszakot és időjárási viszonyokat kapunk. Viszont ugyanezzel a lendülettel csekkolhatjuk New York, Párizs, de akár Répáshuta aktuális időjárását is.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr477352382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása