Minden biciklist láthatóvá tesz a Volvo új találmánya

Minden biciklist láthatóvá tesz a Volvo új találmánya

2015. március 31. | Akos Moldvan

Ha azt mondom "biztonságos autózás", a legtöbb embernek valószínűleg a Volvo jutna eszébe első számú opcióként. Nem véletlenül, hiszen a svéd autógyár filozófiája mindig is a balesetmentes közlekedésre való törekvés volt.

Ha kevesebb a baleset, kevesebb a sérülés is

Rengeteget dolgoznak azon, hogy autóik a legkomolyabb törésteszteken is maximális pontszámot érjenek el és folyamatosan láthatunk tőlük a közlekedés egyéb résztvevőit megóvó biztonsági újításokat is. Ilyen például a gyalogosokat védő légzsák vagy a napokban nagy visszhangot kapó fluoreszkáló spray, a Lifepaint is.

Az elsősorban kerékpárosoknak készült Lifepaint nappali fényben teljesen átlátszó, éjszaka viszont rikító,  fényvisszaverő felületet képez textilre vagy fémfelületre fújva, amivel nagyban megnöveli a láthatóságot, észlelhetőséget. Az impregnáló spay-hez hasonló elven működő Lifepaint nagyjából 1-2 hétig marad fent a bringán és a ruházaton, de természetesen le is lehet mosni. Egyelőre három londoni üzletben árulja a Volvo tesztjelleggel, de reméljük hamarosan szélesebb körben is elterjed.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr167320294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása