25 éves a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

25 éves a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

2015. március 10. | Akos Moldvan

12 ismert ember közreműködésével készült el a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 25 éves jubileumi reklámkampánya. 

Hernádi Judit, Muri Enikő, Lola, Kárpáti Rebeka, Németh Kristóf, Csonka András, Váczi Gergő, Varga Tamás, Vásáry André és a Children Of Distance zenekar tagjai hiúságukat eldobva vállalták, hogy megmutatják magukat a nagyvilágnak kopaszon azért, hogy életeket mentsenek. Egy fotósorozat készült róluk, kopaszra maszkírozva egy-egy leukémiás gyerkőc társaságában, melyet Nánási Pál készített el. A fotókon a mosoly és az erő dominál, a szereplők fehér inget és az Alapítvány szimbólum színében, a lilában ragyogó sálat és csokornyakkendőt viselnek.

hernadijudit.jpeg

A hírességek és a gyerekek 3 cél iránt kampányolnak:

  1. Rekreációs tábor: 2014-ben 6 családot tudtak elvinni rekreációs táborba a Balatonhoz. Az alapítvány 3 megyének a beteg gyerekeit kezeli - a leghátrányosabb térség is az alapítványhoz tartozik - ezért a cél, hogy ebben az évben két turnust is el tudjanak vinni a Balatonhoz.
  2. Intenzíves ágyat minden szobába: A tavalyi évben a Lego Manufacturing Kft jóvoltából az osztály kapott 4 db. Intenzíves ágyat,  decopitusz  matraccal. Az osztályon 15  gyereket tudnak kezelni így ebben az évben szeretnének még 11 ilyen ágyat.
  3. Steril szoba kialakítása: Steril szoba kialakítását eddig csak egy gyereknek tudták megoldani évente. Amikor egy beteg gyerek csontvelő transzplantáción esik át és haza engedik a kórházból akkor a fertőzések elkerülése érdekében teljesen fel kell újítani a szobáját.(Nyílászáró csere, festés, járólap-parketta csere, új steril bútorok) Egy évben 4-5 gyereknek lenne erre szüksége

murieniko.jpeg

Az Alapítványra való figyelemfelhívás mellett a reklámkampány kivitelezője, az Up! Management nem titkolt célja az is, hogy az emberek együttérzőbbek legyenek és megértsék, hogy az egyetlen kincsünk ezen a világon az egészségünk, és minden áldott nap olyan hálásnak kellene lennünk ezért, mint amilyen hálás egy gyermek akkor, amikor meggyógyul. Ne felejtsük el azt sem, hogy ezek a beteg gyermekek, igazi szuperhősök, akik nagyon megakarnak gyógyulni és rettentő mód erősek, mosolyognak és küzdenek!

MOSOLYBÓL SOHA NEM ELÉG!

childrenofdistance.jpeg

csonkaandras.jpeg

karpatirebeka.jpeg

lola.jpeg

nemethkristof.jpeg

vargatamas.jpeg

vasaryandre.jpeg

vazcigergo.jpeg

#mosolybolsohanemeleg

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr137256883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása