Min múlik egy nagy szerelem

Min múlik egy nagy szerelem

2015. március 02. | Akos Moldvan

Mindenki emlékszik a Panda Cheese eszméletlen reklámjaira, ahol egy picit pszicho panda rakja helyre az embereket, akik nem kérnek az ő termékéből? Ha nincs meg, azonnal tessék itt megnézni. Nos, a Jarlsberg ugyanerre a logikára húzta fel legújabb reklámfilmjét, persze picit csavart rajta, hogy legyen benne új poén is. A történet annyi, hogy egy friss szerelmespár egy jól sikerült éjszaka után megszeppent reggeli beszélgetésbe kezd, aminek egy reggelizés lesz a vége.

jarlsberg2.png

A srác "meg tudod mondani mennyi az idő" stílusban megkérdezi ugyan hol van a Jarlsberg sajt a kenyérke meg a vaj mellé. Lány főhősünk pedig a világ legtermészetesebb dolgaként válaszol, hogy van sima sajt, hiszen ez is sajt és az is CSAK EGY sajt.

Na innentől kezdve főhősünk elkezdi összepakolni, hogy mi vár rá a jövőben, ha szíve választottja így áll a dolgokhoz. Hiszen akkor nem lesz különbség szórakozás és szórakozás között sem, apa és apa között sem, ruha és ruha között sem és persze otthon és otthon között sem.

Hát ennyin múlik egy nagy szerelem. 


forrás

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr687233701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása