Parkolási bírság, csekk nélkül

Parkolási bírság, csekk nélkül

2015. február 27. | Akos Moldvan

Rendhagyó szórólapozásba kezdett a CégRakéta csapata Budapesten, hogy bebizonyítsák egy egyszerű ötlettel is hatékonnyá lehet tenni a már-már kicsit ósdinak számító marketing tevékenységeket is. Parkolási bírságokra hajazó, tényleges mikuláscsomagokat helyeztek el (csoki nélkül sajnos) Budapest forgalmas helyein parkoló autókon, ami az ötletesség mellett bátorságra is vall, tekintve, hogy a magyar autósok "nem mindig" reagálnak jól egy-egy ilyen szituációra.

A (ma még) ingyenes Városligetnél, a West End környékén, a Blahán és a Király utcában került nagyjából 1000 autóra "bünti", benne a csapat egyedi reklám megoldásaira felhívó szórólappal. Az autósok reakciójáról egyelőre nincs mozgókép, de az előkészületeket és magát az akciót lejjebb meg tudjátok megnézni.

1-resize.png

2-resize.png

3-resize.png

4-resize.png

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr797224107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása