Egy szülő bármilyen áldozatra képes a gyermekéért

Egy szülő bármilyen áldozatra képes a gyermekéért

2015. február 09. | Akos Moldvan

Szívszorító reklámfilmet készített a MetLife Hong Kong nemrégiben, melyben egy apuka és lánya hétköznapjaiba kapunk betekintést. A történet gyermekes szülőként teljesen magával ragadott. Az ember ilyenkor már tisztában van vele, hogy mit jelent ténylegesen szülőnek lenni. Mit jelent az, hogy bármit hajlandóak lennénk megtenni vagy elviselni azért, hogy gyermekünk boldogsága teljes értékű legyen.

metlife2.png

Nincs ezzel másképp a videóban lévő apuka sem, aki csak azért kreál egy hamis világot lánya számára, hogy a sok nehézséggel és szörnyűséggel neki ne kelljen foglalkoznia. Persze a gyerekek sokkal okosabbak, mint gondolnánk, s a kislány is tisztában van vele, hogy a "szuperhős", akire nap mint nap büszkén felnéz, milyen megpróbáltatások árán próbálja meg tökéletessé tenni kettejük életét.

Apa a legédesebb apa a Földön.

Apa a legjóképűbb.

A legokosabb.

A legkedvesebb.

De...

Apa hazudik.

Hazudik, hogy van munkája.

Hazudik, hogy van pénze.

Hazudik, hogy nem fáradt.

Hazudik, hogy nem éhes. 

Hazudik... Miattam.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr767154477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása