Miért nincsenek unikornisok?

Miért nincsenek unikornisok?

2015. január 28. | Akos Moldvan

A dinoszauruszok sokunk nagy bánatára idő előtt kihaltak. A kardfogú tigrisek hiánya szintén minden egyes alkalommal felelevenedik bennünk, ha a Jégkorszak megy a TV-ben. A csillámpónik ráadásul úgy tűnik, hogy nem is léteznek. De, hogy az unikornisokat rajzokon, filmekben és mesékben láthatjuk csak, az már tényleg sok! (Oké 2 éve a WWF szakemberei ráleltek az ázsiai unikornisra, de azért az mégsem olyan).

canalplus.png

Mi történhetett a világban, hogy egy ilyen pompás egyszarvú paripa nem lehet ma közöttünk? Kinek a hibája, hogy egy ilyen csodálatos élőlény manapság maximum csak a lányok polóira nyomott szivárványon ugrálgathat?

A francia Canal+ televízió csatorna lerántja a leplet a nagy kérdésről. Noé az özönvíz előtt ugyanis – amellett, hogy tényleg összerántotta az állatvilág apraját-nagyját – vétett egy súlyos hibát. Na de mi történt pontosan?

Hát így csajoznak, gyártanak sztorikat és teszik bele szívüket, lelküket egy-egy történetbe a Canal+-nál. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr727117397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása