NHL sztárok lepték meg a jégkorongozó mozgássérülteket

NHL sztárok lepték meg a jégkorongozó mozgássérülteket

2015. január 16. | Akos Moldvan

gatorade-sledge.pngMegható reklámfilmmel rukkolt elő a nemrégiben fennállásának 50. évfordulóját ünneplő Gatorade. Az eredeti felállás szerint a sportital gyártó cég egy mozgássérült jégkorongcsapat, a Cruisers edzésén forgatott volna dokumentumfilmet a testi fogyatékkal élők mindennapjairól és sportolási szokásairól, ám az igazi csavar csak ezután jön a történetben.

A rendhagyó edzésre ugyanis a jégkorong legnagyobbjait is elhívták meglepetésként. Egytől-egyig olyan figurákat, akikre a mozgássérült játékosok példaképként tekintenek. Sidney Crosby a Pittsburgh Penguinsből, Claude Giroux a Philadelphia Flyersből, Scott Wesley Hartnell a Columbus Blue Jacketsből és Logan Couture a San Jose Sharksból is ellátogatott a csarnokba, hogy egy jó hangulatú, kemény meccset játszanak a többiekkel.

Igazán megindító és sokak számára erőt adó kampány, a TBWA Toronto jóvoltából.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr287078887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása