Egy igazi férfi nem ver nőt

Egy igazi férfi nem ver nőt

2015. január 07. | Akos Moldvan

Mi történik, ha egy kisfiút és egy kislányt egymással szembe állítunk, majd megkérjük a fiút, hogy vágja pofon a lányt?

A családon belüli erőszak régi probléma Olaszországban. A 2012-es ENSZ-jelentésben "az erőszak leginkább elterjedt formájaként" definiálták a mediterrán országban. Egy online olasz újság, a Fanpage.it a napokban feltöltött egy videót az internetre, mely rövid idő alatt elképesztő nézettségre tett szert. A családon belüli erőszak témáját boncolgatták benne egy kicsit 7 és 11 év közötti kisgyerekekkel a főszerepben.

fanpage.png

Néhány egyszerű bemelegítő kérdéssel kezdődik a rendhagyó kísérlet, a gyerkőcök pedig, ahogy tőlük azt már megszokhattuk illedelmesen, de főleg ŐSZINTÉN válaszolnak minden kérdésre. A nevek, életkorok után megtudjuk, hogy ki mi szeretne lenni ha nagy lesz és miért. Ezután érkezik az érdekes rész, a kérdező ugyanis bevezet egy kislányt, Martinát aki egyből elvarázsolja a miniatűr riportalanyokat. Megkérik a fiúkat, hogy mondják el mi tetszik nekik a lányban, nevettessék meg ha tudják. A beszélgetés végén azonban jön a csavar: Tiszta erőből vágják pofon!

Milyen szuper lenne, ha felnőttként is mindenki ugyanolyan furcsán és értetlenül nézne egy ilyen kérésre, ahogy azt a kisgyerekek teszik a videóban.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr957050269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása