Varázslatos miniatűr világba repít az Airbnb

Varázslatos miniatűr világba repít az Airbnb

2014. december 03. | Akos Moldvan

airbnb.jpgAz Airbnb szállásközvetítő közösségi szolgáltatás legújabb videója egy varázslatos miniatűr világba repíti a nézőt. Nem csak maga a reklámfilm, hanem ahogyan készült az is elképesztő. Közel 30 ember, 5 héten keresztül, 12 liternyi ragasztó és egyéb – kézzel és 3D-s nyomtatóval készített - makett elem felhasználásával készítette el az alábbi videót, melyben egy minimális CGI (3D-s számítógépes grafika) sincs.

Ráadásul, hogy még egy csavar legyen a dologban, a kisfilmben felbukkanó 6 szereplő egy-egy valós Airbnb felhasználóról lett mintázva, természetesen abban a környezetben, ahol anno ők is megfordultak. A teljes reklámfilm elkészítéséhez 85-ször kellett az „ééééés tessék!” felkiáltást bedobnia a rendezőnek, de végignézve az eredményt, azt hiszem kijelenthetjük, hogy megérte.

Érdemes megnézni a „hogyan készült?” videót is. Utoljára ennyi pepecselést csak a John Lewis 2013-as karácsonyi reklámjánál láttam. Nem semmi!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr196953715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása