Kábel nélkül szép az élet

Kábel nélkül szép az élet

2014. november 17. | Akos Moldvan

jbl-cordless.jpgRöviden, tömören, de annál frappánsabban foglalja össze legújabb reklámjában a JBL a kábeles fejhallgatók legfőbb hátrányait. Azon kívül, hogy szinte képtelenség úgy eltenni őket, hogy az ember ne egy 10 perces kibogozással indítsa a zenehallgatását utazás, sportolás vagy épp munka közben, egy nagy hátránya van még a kábeles füleseknek: bárhol és bármit le lehet velük rántani.

Szinte biztosra vehetjük, hogy ha a kábel valahol szabadon lóg, az előbb-utóbb be fog akadni valamibe és vagy a fülünk, vagy maga a fejhallgató, rosszabb esetben pedig egy bögre, egy laptop vagy egyéb még fájóbb "cucc" fogja bánni.

Ennek elkerülése érdekében a JBL az új - csodaszép "E40BT" névre keresztelt - vezeték nélküli füleseit ajánlja a néző figyelmébe, érvelésének pedig a fent leírt esetek bemutatásával kíván hangot adni. 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr86910287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása