A legéletszerűtlenebb TeleShop reklámok

A legéletszerűtlenebb TeleShop reklámok

2014. október 24. | Akos Moldvan

wondercore.pngA minap böngésztem az interneten és vagy 200 ft netezés után beleakadtam egy japán reklámfilmbe, melyben egy kondigépet reklámoznak. A TeleShop-os műsorok is nagyon kemények szoktak lenni, de a hasizom erősítőt kínáló japán videóhoz képest bábjáték az összes.

Pedig feltételezem, hogy mindenki beleakadt már egyszer legalább egy csoda felmosóba, vagy egy teljesen újfajta kialakítású festékhengerbe a TeleShopnál is, melyekkel öröm a takarítás vagy a szobafelújítás. (Ezeknél a reklámoknál amúgy a legszebb, amikor fekete-fehérben mutatják az embereket, akik képtelenek egy hagyományos felmosóval tisztára varázsolni a padlót vagy egy ecsettel leesnek a létráról falfestés közben.)

A japánok azonban messzebbre mentek még ennél is és a totális életszerűtlenséget gondolták a legjobb megoldásnak az eladások fellendítéséhez. Nem is igazán találok szavakat rá, hogy őszinte legyek, annyira lesokkoltak már az első jelenetnél. Váratlan jelenetekkel teli reklámfilm annyit mondhatok, a realitás talajától amolyan édesen, aranyosan elrugaszkodva. :)

És ha már szóba került a címben a TeleShop... Nézzünk pár igazi remekművet tőlük is! Egyszerűen zseniálisak.

01.gif

02.gif

03.gif

04.gif

05.gif

06.gif

07.gif

08.gif

09.gif

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr516830359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása