A 90-es évek legemlékezetesebb reklámjai

A 90-es évek legemlékezetesebb reklámjai

2014. szeptember 12. | Akos Moldvan

pepsi-retro.pngKíváncsi vagyok, hogy a napjainkban futó reklámok sokaságából melyik fog akár 10 vagy 20 év múlva is eszébe jutni majd az embereknek. Melyik lesz az, amelyikre szívesen gondolunk vissza, nosztalgiázunk rajta? Melyik lesz, amelyikre akkor is emlékezni fogunk ha álmunkból ébresztenek fel, mert annyira frappáns, kreatív, fülbemászó szlogenje vagy dallama volt? Vagy melyik lesz esetleg az, ami annyira kiverte a biztosítékot nálunk, hogy 20 év múlva is inkább kaparunk egy táblát a körmünkkel, csak ne kelljen még egyszer megnézni?

Amíg ez a meccs eldől szaladjunk inkább vissza az időben és csapjunk egy nosztalgikus reklám-maratont. Lássuk melyek voltak a 90-es évek legemlékezetesebb reklámjai.

Nestlé

A Nestlé reklámja óta nincs ember, aki ne tudná befejezni a mondatot: „Mindegyik táblában…

És a rendőrviccet is mindenki előadta a haveroknak legalább egyszer az iskolában, ugye? (Miért harapdálja a rendőr a KRESZ-táblákat?)

Kontrax

Ez a blogposzt nem jöhetett volna létre, ha nincs a Kontrax…

Müszi

Ehhez nem is kell (lehet?) hozzáfűzni semmit. Tán csak annyit, hogy 80-as években élte fénykorát, de még a 90-es években is emlékezett rá mindenki.

Chokito

„Ronda és finom”.. Kár, hogy már nincs. Tényleg az volt.

Pepsi

Dobó Katába tuti itt lett szerelmes az ország fele. A többiek lányok voltak.
(Egy apró szépséghibája persze van a reklámnak. Igazából Michael J. Fox 1987-es Diet Pepsi reklámját hasznosították újra.)

Postabank

+4%! Ezt csak az nem tudta akkor, akit elraboltak az UFO-k.

Coca-Cola

Amennyire rossz a mostani Always lányok dala, annyira volt felemelő és fülbemászó a Coca-Cola zenéje a 90-es években. (Na jó, talán picit túlzok most. Vagy nagyon.)

Na és akkor most jöjjenek kommentben a Ti kedvenceitek! Remélhetőleg összejön belőlük egy 2. rész! :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr746659757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása