Pörgőrúgással épít kocsmát Van Damme

Pörgőrúgással épít kocsmát Van Damme

2014. augusztus 29. | Akos Moldvan

Mindenki emlékszik ugye arra a kőkemény spárgázásra, amit Jean-Calude Van Damme dobbantott két Volvo kamion visszapillantóján állva, miközben azok tolattak? Akit esetleg tavaly decemberben elraboltak az UFO-k, annak szerencséje van, mert most belinkelem ide és pótolni tudja a hiányosságait.

A Coors amerikai sörmárka marketingesei már a Volvo reklám előtt is jó kapcsolatot ápoltak Van Damme-mal, így amikor legújabb reklámfilmjükhöz kerestek embert, nem is volt kérdés, hogy a Véres játék sztárját igazolják le. Hiszen ki más tudna saját kézzel összepattintani egy jégbárt a havas hegycsúcsok között rövidújjú fameringben? (Chuck Norris nyilvánvalóan nem ért rá). Így történt hát, hogy Van Damme megcsilogtatta a régi időkből már jól ismert harcművészeti alapismereteit és retró filmeket megszégyenítő jelenetekkel húzott fel egy kocsmát a havas táj kellős közepére.

van-damme-coors.png

Van Damme idén töltötte be az 53-at, de valószínűleg kettőig sem számolt a felkérés után és azonnal nekiállt felépíteni a "Coors Light Ice Bar" néven futó rendhagyó hüttét. Egy ilyen sztori után persze az már csak hab a tortán, hogy az építőanyagot puszta kezével - bocsánat hajával - vitte a magasba, az elemek összeillesztéséhez szükséges furatokat pedig simán az ujjaival kifúrta.

Mit mondhatnék? Tökéletes. Kár, hogy Chuck Norris ismét rá fog tenni egy lapáttal és felhúzza a neuschwansteini kastély mását a Mount Everest csúcsára.

A zene azért zseniális, nem? :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr976648391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása