A világ legnagyobb városi autója

A világ legnagyobb városi autója

2014. július 24. | Akos Moldvan

smart-biggest.pngA Smart nemrég bemutatta a Smart Fortwo típus legújabb generációját a nagyközönségnek, ügynökségük a BBDO Berlin pedig úgy gondolta, hogy legjobb lesz egy kis átverős promót is készíteni mellé. Behívtak hát pár potenciális vásárlót egy kis piackutatásra, hogy elsőként alkothassanak véleményt a Smart legújabb dobásáról: a világ legnagyobb városi autójáról. Először is levetítették nekik, az alábbi filmet, melyben részletesen kifejtik, hogy miért is lesz jó egy teherautó méretű nagy-kisautóval közlekedni az utakon:

Az új Smart:

  • - Olyan nagy, hogy bárhonnan észreveszi a tulaj, gyakorlatilag nem kell többet a parkolóban keresgélni.
  • - A mérete miatt nincs szükség légkondicionálóra, hiszen akkora belső tere van, hogy a meleg levegő automatikusan felfelé száll benne, így a többi részen folyamatos hűs levegő marad.
  • - Az evolúció során az ember mérete folyamatosan nőtt, így egyre nagyobb autókban vagyunk kénytelenek közlekedni. (2030-ra pl. már a 2,55 méteres testmagasságot is elérhetjük.). Az új Smarttal ez nem lesz probléma.
  • - Olyan nagy, hogy a mögötte haladó autók gyakorlatilag nulla légellenállással tudnak haladni, amivel csökkenthetik a fogyasztásukat. Az új feature neve: "Eco-empátia".

És ez csak pár dolog mely az óriás Smartot egyedi és kívánatos autóvá teheti majd a vevők számára. Mármint a mesében, hiszen némelyik már tényleg akkora baromság, hogy röhögés nélkül ki sem lehet bírni, amikor beszélnek róla.

Kivéve persze, ha épp egy öltönyös úrral ülünk szembe egy steril irodában, aki halálosan komoly arccal mutatja be az újdonságokat és mesél arról, hogy miért is lesz jó egy 1 méter átmérőjű óriás kormánykerékkel irányítani az autót. Hogy senki ne fogjon gyanút, az új monstrumot letakarva elhelyezték a háttérben, így garantált volt, hogy a megkérdezettek az összes marhaságra rábólintanak és érvelnek mellette. :)

Ügyes kis fricska a városban mászkáló monstrumoknak, mellyel egyből rávilágítanak arra, hogy az új Smart mennyire csodálatos, hiszen a fent bemutatott gép totális ellentéte.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr86539883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása