Volkswagen - Akciófilmekbe NEM illő jelenetekhez

Volkswagen - Akciófilmekbe NEM illő jelenetekhez

2014. június 19. | Akos Moldvan

vw-bus.pngA Volkswagen legújabb kisfilmjében választ kapunk arra, hogy a Cobra 11 c. sorozatban vagy a Féktelenül c. filmben miért is nem szerepeltették a vállalat terepjáróját, a Touareget. Utóbbira nyomós érv lehet az is, hogy a film maga 1994-ben készült, a Touareget pedig csak 2002-től gyártják (ráadásul a videóban bemutatott feature csak pár évvel később érkezett meg az autóba).

Na de nem is azért készült a reklám, hogy ilyen dolgokon filozofáljon a néző, hanem, hogy vicces módon mutassa be a VW konszern azt a fajta tudást, amivel esetlegesen valós körülmények között súlyosabb baleseteket és sérüléseket is elkerülhetünk majd.

A cucc neve „automatikus követési távolságszabályozás” (ACC), melynek lényege, hogy az elöl haladó járműéhez igazítja az autó tempóját. Nagyon ügyes és ötletes megoldás, autósüldözésekhez viszont teljességgel használhatatlan.

Hasonlóan értelmetlen dolog „City Emergency Braking” technológiával ellátott Volkswagent használni egy bankrabláshoz, hiszen így még egy mezei úttorlaszt sem tudunk majd áttörni.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr936384749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása