Így kell színházat népszerűsíteni!

Így kell színházat népszerűsíteni!

2014. március 26. | Akos Moldvan

katona.pngCsudaszuper dolog kanyarodott ki az Internetre nemrég! A budapesti Katona József Színház társulata a Young & Rubicam ügynökség vezényletével a lehető legjobb eszközhöz nyúlt, hogy népszerűsítse a színházat, mint intézményt. Az interneten már jó ideje tonnaszámra találhatóak a különböző érzéseket, véleményeket kifejező anim GIF-ek, melyek népszerűsége nagyjából pont ugyanolyan mértékben nő még most is, mint a mennyiségük. Egyelőre elképzelhetetlen, hogy lesz valaha is az a pont, amikor túlcsordul a GIF-es vödör és az internet népe azt mondja majd: „Köszönöm, most már tényleg elég volt”.

Ezt az óriási GIF adatbázist növelik mostantól a Gifszinhaz.hu oldalon található mozgóképek is, melyeken ismert színészek modellezik le a leggyakrabban adható válaszokat egy szituáció során. Kifogyhatatlan és népszerű eszközről van szó, melyet könnyedén beilleszthet az ember egy emailes levelezésbe, egy Facebook posztba vagy kommentbe de akár egy tweet-be is. Tulajdonképpen bárhol felhasználható az interneten, ha rövid és velős formában szeretnénk valamiről véleményt nyilvánítani.

A gifeket olyan hírességek játsszák el, mint Ónodi Eszter, Kulka János, Nagy Ervin, Jordán Adél, Borbély Alexandra, Dankó István, Keresztes Tamás, Mészáros Béla, Elek Ferenc, Kovács Lehel, Pálmai Anna, Rajkai Zoltán és Tasnádi Bence. Ide kattintva megtekinthető az összes alkotás, mi kiválogattuk a saját kedvenceinket:

004_2_anim.gif

046_2_anim.gif

064_2_anim.gif

071_2_anim.gif

081_2_anim.gif

084_2_anim.gif

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr315880041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása