Megható Valentin-napi reklám a Schwarzkopftól

Megható Valentin-napi reklám a Schwarzkopftól

2014. február 11. | Akos Moldvan

declaration-of-love.png A Valentin nappal kapcsolatban nagyjából három részre szakad az ország minden évben. Vannak akik boldogan megünneplik párjukkal, bor, vacsora és egy kis meglepetés társaságában, aztán vannak, akik utálják az egészet úgy ahogy van és ezt ki is adják magukból minden létező csatornán. A harmadik típus pedig aki az első kettő csoport posztjait figyeli teljesen érdektelen és unott arccal a különböző közösségi oldalakon.

A Schwarzkopf legújabb alkotása viszont azért jó, mert - függetlenül attól, hogy Valentin napra készült, - a benne látott és a benne elhangzó dolgok nem csak egy napra érvényesek az évben. Tartozz hát bármelyik csoportba is a fentiek közül... tuti, hogy legbelül azért neked is tetszeni fog. 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr655810077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása