Csemer Boglárka tarol az interneten

Csemer Boglárka tarol az interneten

2014. január 22. | Akos Moldvan

Pillanatok alatt felkapta az internet Csemer Boglárka legújabb videóját, melyet a "Parfüm" c. dalhoz készítettek. A klipben valós időben készült Photoshop retusálásnak lehet szemtanúja a néző, mely egészen különleges élmény tekintve, hogy eddig főleg magazinok címlapjain lévő hölgyek "offline" átalakulását lehetett ilyen formában, különböző Youtube tutorial videókban megtekinteni.

parfum-726.png

A Boggie néven futó Csemer Boglára egyébként három évvel ezelőtt tűnt fel a Csillag születik c. műsorban. Dalával egyfajta társadalomkritikát kíván megfogalmazni világunkról, - hasonlóan a Dove reklámokhoz -, mely ferde, hamis elvárásokat támaszt a nőkkel szemben.

A dal először francia nyelven készült el, majd később befutott a magyar változat is, s a Youtube-ot és a Vimeót együttesen nézve pedig bőven 1 millió megtekintés felett jár mindkét verzió.

Nem esett szó még a videóban lévő vizuális effektek készítőiről. Lőrincz Nándor és Nagy Bálint keze munkáját dícséri, akik 4 hónapos utómunkával készítették el a videót és alakították át Boglárkát a klip végére. S bár nem reklámról van szó, a poszt azért született meg itt a blogon, mert büszkék vagyunk rá, hogy ismét egy magyar produkciótól hangos az internet. Boglárkának, Nándornak és Bálintnak pedig további sikereket kívánunk!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr965774538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása