Költsd magadra a karácsonyi keretet!

Költsd magadra a karácsonyi keretet!

2013. november 28. | Akos Moldvan

Sok mindent lehet mondani a Harvey Nichols reklámjaira, de azt, hogy unalmasak és sablonosak lennének nem. Itt van például a tavaly karácsonyi rövidfilmük, aminek a nézése közben többször felmerül a kérdés az emberben, hogy mi baja lehetett a kreatívoknak aznap, amikor ezt kitalálták. De jómagam végülis mindig oda lyukadtam ki, hogy Pocaknál, az Aldi háziasszonyoknál és Paula bocinál még mindig érdekesebb és jobb egy ilyen reklámfilm.

harvey-nichols.png

A karácsonyi spottal idén sem hazudtolták meg magukat. Az ember imád karácsonyra vásárolni, óriási szatyrokkal és ajándékokkal hazatérni. De mennyivel viccesebb mindez, ha a csomagok nagy részét saját magunknak szánjuk a többieknek pedig csak egy hasznos, ám roppant sokkoló ki semmiséggel kedveskedünk.

Legyen az néhány fogpiszkáló vagy gémkapocs, netalán egy kád dugó, egy "Bocsi! Inkább magamra költöttem" kártyával garantáltan megértésre találunk. Vagy nem.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr735662016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása