Elmebeteg reklámfilm... Egy csirkével... Megint.

Elmebeteg reklámfilm... Egy csirkével... Megint.

2013. szeptember 29. | Akos Moldvan

Az elmúlt hetekben szánkázott végig a magyar közösségi oldalakon a Mercedes beteg, de vicces csirkés reklámja, amiben az "Intelligent Drive" néven futó, új asszisztencia-rendszerét mutatta be a cég, mellyel optimális vezetési kényelmet biztosít az autó az utasok számára.

Azt hiszem rajtam kívül sokan meg voltak győződve arról, hogy mostanában nem nagyon lehet überelni ezt a fajta kreativitást és elmebajt reklámfilm formájában. Tévedtünk.

lg-g2.jpg

Az LG valami egészen őrült rövidfilmmel állt elő, hogy G2-es okostelefonjának új képstabilizátorral ellátott optikáját bemutassa. Főszerepben persze ismételten egy CSIRKE, Lizzy és munkaadója, Dave.

Munkája miatt Dave rengeteg saját készítésű "steadicam"-et tervezett és készített már, hogy professzionális fényképek és videók láthassanak napvilágot a kezei közül, de minőségükben ezek egyáltalán nem ütötték meg az elvárt színvonalat. Ekkor jött az isteni sugallat Dave számára, egy mini bukósisak, egy hordozható minikamera és egy X-Games-en nevelkedett csirke személyében. Hát azt hiszem mást ehhez nem is lehet hozzáfűzni :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr255539063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása