Itt a folytatás! - Mit művel velünk az okostelefon? - 2. rész

Itt a folytatás! - Mit művel velünk az okostelefon? - 2. rész

2013. augusztus 26. | Akos Moldvan

Tegnapelőtt a blog eddigi legnépszerűbb cikke látott napvilágot, melyben az okostelefonok miatti viselkedéskultúra megváltozásáról esett szó. Ha a hétvégi rohanásban lemaradtál róla, mindenképp érdemes pótolni ide kattintva!

Ennek a videónak szinte a folytatása lehetne a legújabb Nokia reklám, ahol egy iskolai előadás kellős közepébe csöppen a néző. A rövidfilm mondanivalója egy napjainkban egyre valósabb problémát ábrázol - tegyük hozzá, hogy legalább baromi viccesen.

nokia_1.png

Legyen szó esküvőről, iskolai előadásról, koncertről vagy bármilyen egyéb eseményről az ember sokszor ahelyett, hogy élvezné a műsort és megélné a pillanatot inkább élete fotóját igyekszik elkészíteni. Egy telefonnal.

Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy mindenkinek tükörreflexes géppel kell járnia a nagyvilágot, hogy használható fényképeket készítsen az utókor számára (ráadásul a telefonokban is egyre komolyabb kamerák kapnak helyet manapság). Egyszerűen csak ismét elgondolkodtató dolog az, hogy ahelyett, hogy fényképeznénk gyorsan 1-2-t és utána élveznénk a műsort, sokszor képesek vagyunk az egészet "elszúrni" azzal, hogy a tökéletes beállítást és fényviszonyokat keressük a telefonunkkal órákig.

Így van vagy így van? :)

Ja igen és ha már a Nokia hozta össze a kisfilmet, említsünk róluk is néhány szót: Nokia Lumia 1020. 41 megapixel. Köszönöm.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr565477341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása