Extra gyors sáv a reptereken

Extra gyors sáv a reptereken

2013. június 27. | Akos Moldvan

Óriás reptereken előszeretettel alkalmazzák az úgynevezett mozgó járdákat, amik segítségével az ember egyrészt gyorsabban, másrészt kényelmesebben tud eljutni A-ból B-be. Ilyen repülőtér a párizsi Charles de Gaulle vagy röviden csak Roissy is, ahova a Franciaországban népszerű Orange mobilszolgáltató megálmodta legújabb kampányát a Publicis reklámügynökséggel karöltve.

orange.png

A már kishazánkban is - bizonyos telefonokon és bizonyos csomagokkal - elérhető 4G/LTE technológia előnyeit kívánták meg bemutatni a lehető legérthetőbb módszerrel, így egy régebbi Volkswagen reklámhoz hasonlóan, csináltak egy "gyors sávot" azoknak, akik nem szeretnek kullogni vagy csak simán feldobja őket, ha hasíthatnak (legyen szó mozgójárdáról vagy épp mobilnet sávszélességről).

Jópofa ötlet, jóval látványosabb mint kiírni egy óriásplakátra, hogy "Hidd el, tényleg gyors!" Mondjuk, hogy senki nem esett hanyatt és az öltönyös úr végig asszisztál, pedig elvileg "meglepődött utas" volt csak, az jelent valamit, de ettől még az ötlet egyszerű és nagyszerű. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr85380049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása