Várandós apukák

Várandós apukák

2013. június 12. | Akos Moldvan

Néhányan biztosan emlékeznek az 1994-es Junior című filmre, amiben Arnold schwarzenegger férfi létére terhes lesz egy tudományos kísérlet miatt. Nos a Huggies valami ilyesmit szeretett volna elérni legújabb kampányában, persze egy kicsit emészthetőbb és a valóságban is működő formában.

Annak érdekében, hogy a leendő apukák is minél inkább megtapasztalhassák a várandósság összes örömét kifejlesztettek egy speciális eszközt, amivel ugyanazt érezhetik pocak tájékon, mint az anyukák.

huggies-dad-pregnant.png

Apai örömök elé néző blooggerként mondhatom, hogy az ember bizony sokszor lemarad arról, ha épp rúgott egyet a baba, a Huggies új kütyüjével azonban a kisebb mozgásokat, az egész napi ficánkolásokat és persze az óriási akrobatikus mozdulatokat, rúgásokat is testközelből tapasztalhatja meg minden férfi.

Hogy a szerkezet mennyire különleges és eddig soha nem tapasztalt élményt ad a főszereplőknek tisztán látszik a videóból, a legkeményebb férfiaknak is könny szökik a szemébe, amikor születendő gyermekükkel már ebben az időszakban ilyen "kapcsolatba tudnak kerülni".

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr835356823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása