Minden szempár a Samsungra szegeződik!

Minden szempár a Samsungra szegeződik!

2013. május 27. | Akos Moldvan

Lehet-e egy okostelefont egy órán keresztül bámulni? Az igazi függők erre biztosan csak legyintenek, hiszen ők nap mint nap megteszik ennek többszörösét is szeretett kütyüjük képernyőjének nyomogatásával, pedig Svájcban nem másért, mint egy órányi Samsung Galaxy S4 bámulásáért lehetett a telefont hazavinni.

galaxys4.png

Aki máris pakolna Zürichbe, az először azért tekintse meg az alábbi videót, hiszen a könnyűnek tűnő feladatot a promóció kitalálói természetesen ott nehezítették ahol csak tudták. Hol egy veszekedő pár, hol egy lángoló hot-dog árus, hol pedig őrült cross motorosok próbálták meg kibillenteni az aktuális játékost.

A Galaxy S4 pedig a beépített "Smart Pause" funkciónak köszönhetően (mely érzékeli a felhasználó figyelmének lankadását, pontosabban fej- és szemmozdulatait, így pl. ha egy videó lejátszása közben másfelé mozdul el a fejével és a szemével, a készülék szünetelteti a lejátszást) nagyon szigorúan vette a játékszabályokat. Elég volt egy pillanatnyi koncentráció kiesés és máris búcsút inthetett az illető a hőn áhított telefonnak.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr505319714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása