Dánia, a világ legboldogabb országa

Dánia, a világ legboldogabb országa

2013. május 15. | Akos Moldvan

"Nyiss a boldogságra!" Valószínűleg mindenki hallotta már kis hazánkban ezt a kifejezést, mely a Coca-Cola kampányainak hatására ragadt meg leginkább az emberek fejében. Az üdítőgyártó óriásvállalat persze nemzetközi szinten is szeret reklámfilmjeiben, promócióiban a "boldogsággal" operálni, ha pedig a helyszín a kutatók által is a világ legboldogabb országának kikiáltott Dánia, akkor szinte kötelező hozni a jól bevált formulát.

cocacola-denmark.png

Véletlenek nincsenek ugye... De mégis egy egészen különleges dolgot sikerült felfedeznie a Coca-Colának és a Koppenhágában tevékenykedő McCann reklámügynökségnek az üdítőital logójával kapcsolatban: A logo ugyanis tartalmazza Dánia nemzeti lobogójának kicsinyített mását (de legalábbis nagyon hajaz rá).

Így történt hát, hogy a boldogsághormon elszabadult a fúzió hatására és Dánia fővárosának repterén egy zászló automatában materializálódott. Mivel az emberek imádnak zászlóval integetni rég nem látott szeretteiknek, amikor egy hosszú útról hazatérnek, a Coca-Cola gondoskodott arról, hogy senki se szenvedjen hiányt a nemzeti színű lobogóból.

Ügyes és kedves kis ötlet!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr845300969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása