Rendhagyó tesztvezetés egy Harley-Davidsonnal

Rendhagyó tesztvezetés egy Harley-Davidsonnal

2013. május 13. | Akos Moldvan

A Harley-Davidson Motor Company egy amerikai motorkerékpár-gyártó cég, amelyet William S. Harley és a Davidson fivérek alapítottak még 1903-ban. A hírnév és a dícsőség azóta is töretlen, egy Harley-t nem csak a motorozás kedvéért vesz az ember, hanem azért is, mert a birtoklása egészen különleges életérzést hoz magával.

Ezt a "feelinget" szerették volna Sao Pauloban, Brazíliában is megmutatni a leendő Harley tulajdonosoknak, éppen ezért egy kis meglepetéssel készültek a tesztvezetésre a kereskedésben. (Hasonlót láthattunk a Renaultnál a "VA VA VOOM" gomb segítségével).

Főszereplőnk békésen motorozgatott a városban, amikor felsorakozott mellé 60 igazi hard-core Harley Davidson motoros, hogy a tesztvezetés utolsó pár kilométerét együtt tegyék meg. A Moma Propaganda relámügynökség szerint így az illetőnek is lesz némi fogalma arról, hogy milyen plusz "szolgáltatások" járnak a Harley-val való motorozás mellé és könnyebben megérti mit is jelent igazán birtokolni egy Harley-t.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr165297557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása