Koccints a Facebookra!

Koccints a Facebookra!

2013. április 26. | Akos Moldvan

A Budweiser brazil irodája álmodta meg a "The Buddy Cup" névre keresztelt kis szerkezetet az Agencia Africa ügynökség közreműködésével, mely egyszerre segít a félénk, a feledékeny, a nehezen barátkozó embereknek, söt még a szenvedélyes ismerős gyűjtögetőknek is.

budweiser.png

Az ötlet zseniális és egyben félelmetes is. A lényege, hogy egy bulin kapunk fixen egy poharat, melyhez okostelefonunk segítségével hozzá tudjuk párosítani a Facebook accountunkat. Ezután bárki akivel koccintunk onnantól kezdve az ismerősünk lesz a közösségi oldalon.

Egyrészt zseniális, mert ennyire egyszerűen új haverokat szerezni és egy részeges este után másnap még emlékezni rájuk név szerint is úgy, hogy mindezt már a Facebookot nézegetve "ismerősként" tehetjük sok problémát megold. Másrészt félelmetes, hiszen egyre több pohár egyre jobban felszabadítja az embert, ami egyre több koccintást hoz magával, egy óriási buliban pedig nem igen figyeli senki, hogy épp kivel pattintja össze a poharakat a következő korty előtt. Egy nyári fesztiválon elég kellemetlen lehet, amikor kikelve a sátorból ránéz az ember a telefonjára és a tegnapi 600 helyett 3600 ismerős figyel a nagy kék oldalról! :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr375247601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása