Most vagy soha!

Most vagy soha!

2013. április 11. | Akos Moldvan

Hogy kerül egy mezei srác az Egyesült Államok egyik legkomolyabb film és zenei fesztiváljának és iparági össztalálkozójának, a South By Southwestnek (SXSW) a színpadára a híres rapperrel Ice Cube-bal? A helyes válasz a "sehogy" lenne, de a Doritosnak és a Goodby, Silverstein & Partners ügynökségnek hála mégis léteznek hihetetlen dolgok.

Az egész egy ártatlan kérdéssel indul egy beépített ember részéről: "Menjünk el Austinba, az SXSW fesztiválra most! Mit szólsz?"

doritos-sxsw.jpg

A lehetőséget sokan megtagadták maguktól, nem úgy Roarke Boss, aki mondott egy kövér IGEN-t a felvetésre, mert miért ne. Ekkor kezdődik csak igazán az őrület. Gyors egymásutánban következnek az események, a srác szinte fel sem fogja mi történik vele, csak tolja a Doritosokat magába, amolyan gyógykezelésképpen, mellette pedig szorgosan dokumentálja a történéseket, hogy a pszichológusának majd el tudja mesélni. Végül azon kapja magát, hogy egy baromi nagy színpadon áll és emberek ezrei éltetik, amikor bejelenti az egyik leginkább várt fellépőt.

Tanulság? Ne szalasszuk el a lehetőségeket, amik az orrunk előtt vannak. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr825216253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása