Karácsony szeptemberben

Karácsony szeptemberben

2013. április 03. | Akos Moldvan

Nálunk az időjárás egészen áprilisig tolta ki a telet, Libanonban azonban a Tamanna non-profit szervezet hozta előbbre azt. Azaz csak egy részét, a Karácsonyt. A szervezet 3 kívánságot teljesít minden héten a beteg gyerekek számára, azonban, hogy ezt sikerüljön is minden esetben tartani segítőkre is szükség van.

tamanna.png

Hogy máshogy lehetne felhívni az emberek figyelmét erre, mint egy igen látványos adományozással, aminek egy Carmen nevű, 8 éves, rákban szenvedő kislány volt a főszereplője. Carmen egy iPad-et szeretett volna magának, amin tud szörfölni a neten, játszani játékokkal vagy zenét hallgatni. Egy ilyen súlyosan beteg kisgyerek pedig nem várhat, így hát egészen különleges módon érkezett a nagyszakállú hozzá az ősz derekán!

A kislány meglepődöttsége és öröme azt hiszem szívet melengetően köszön vissza a videóban.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr185190109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása