Rémálom a kosárpályán

Rémálom a kosárpályán

2013. március 28. | Akos Moldvan

A Gatorade, legújabb reklámjában egy filmekben előszeretettel használt jelenetet keltett életre, nevezetesen a rémálmokból való felriadást. Nem feltétlenül újító és egyedi ötlet, de amiért szeretjük, az a rövidfilm végén lévő csavar, amit nagyon ügyesen belepakoltak.

gatorade.png

A sztori, ahogy már fent is írtam, egy rémálomról szól, egy sportoló számára pedig mi lehet ijesztőbb annál, mint amikor - kosárlabdázó esetében például - nem szerez pontot egy kiélezett szituációban. Főhősünk, Kevin Durant NBA játékos épp egy zsákoláshoz készülődik, amikor is Dwyane Wade blokkolja a labdát. Mivel az álom, akár egy jóslat is lehet, így nincs más teendő, mint kőkeményen edzeni és készülni a mérkőzésre, aminek szerves része a Gatorade fogyasztása is.

Így eshet meg, hogy a meccs napján már máshogyan alakulnak a dolgok...

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr175177008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása