Teszteld ki az igaz barátod!

Teszteld ki az igaz barátod!

2013. március 13. | Akos Moldvan

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy segítségre, esetleg tanácsra volt szüksége vagy épp csak egy jóbarátra, aki meghallgatja ügyes-bajos dolgait. Az embernek a mai világban a közösségi oldalakon több száz, alkalmanként több ezer ismerőse van, de hányan vannak vajon azok, akikre bármikor és bármiben számíthat?

Ezt a kérdést feszegette a Carslberg legújabb promóciójában, ráadásul egy olyan eszközhöz nyúlt, amit még a Nivea is megirigyelhetne a múltkori repteres reklámkampányuk után. A stresszfaktor itt olyan szintre emelkedik, hogy nem túlzás azt állítani, hogy csak az igaz barátok mennek át a teszten.

carlsberg-lol.png

A szituáció adott: a legjobb barátunk éjnek évadján felhív minket, hogy egy póker játszmában veszített és sürgősen szüksége van 300 euróra, különben nagyon szigorú arcú emberek veszik kezelésbe, amiből túl jól nem lehet kiszállni.

Az álmukból felriasztott emberek többsége természetesen azonnal barátjuk segítségére siet, de ami ezután következik arra valószínűleg egyikük sem számított. Utcai harc, félelmetes alvilági figurák, szerencsejáték, kidobóemberek, maffia főnök. A Carlsberg reklámjában minden van, ami egy valamirevaló hollywood-i szuperprodukcióban megjelenik. Itt tényleg csak a legjobbak jutnak tovább.

A bátorság azonban nem lesz hiábavaló, hiszen az igaz barátság bizonyítása mellé egy jéghideg korsó sör is dukál, ami a leizzasztott „versenyzőknek” azt hiszem igencsak jól jött.

A Carlsberg nem először nyúl ilyen típusú reklámhoz, emlékeztek amikor félelmetes motorosok hoztak izgalomba gyanútlan szerelmespárokat egy moziban? :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr845133082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása