A világ legmélyebb weboldala

A világ legmélyebb weboldala

2013. február 27. | Akos Moldvan

A legtöbb ásványvíz 100 méterekben mérhető föld alatti forrásokból származik és kerül a felszínre. Ellentétben a Borjomi ásványvízzel, mely vulkanikus eredetű és 8000 méter mélyről kerül frissítő nedűként a palackokba. Hogyan lehetne igazán kihangsúlyozni ezt a egyedi adottságot az emberek számára? Tette fel a kérdést az Ogilvy & Mather reklámügynökségnek a cégvezetés.

borjomi.png

A válaszuk egy weboldal volt, mely megmutatja, hogy valójában mit is jelent 8 kilométer mélyről kapni a Borjomit. Az oldalon ténylegesen 8000 méterre kell letekerni ahhoz, hogy elérjük a forrást és megfáradt ujjainkkal becsekkoljunk a lelőhelyre. A hősies tettet a Borjomi a dicsőségfalra való felkerüléssel jutalmazza!

Akit felvillanyozott a dolog, az vegyen magához elegendő ételt és italt, majd a videó megtekintése után irány a http://thedeepestsite.com/ weboldal.

Jó szórakozást! Az eredményről beszámolót kérünk a Facebook oldalunkra! :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr655107844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása