Hogyan lehet elszúrni a tökéletes randit?

Hogyan lehet elszúrni a tökéletes randit?

2013. február 20. | Akos Moldvan

A Nivea folytatja legújabb termékének, a Stress Protect-nek a promócióját, ami kezdődött ugye egy kicsit szemét, de igazából vicces "stresszteszttel", amikor gyanútlan embereket állítottak be körözött bűnözőnek egy repülőtér várótermében, ezzel izzasztva le őket a végtelenségig.

nivea_date.png

Nos a kellemetlen szituációk tovább folytatódnak, de ezúttal egy étterem és egy randin lévő fiatal pár a főszereplő. A legjobb az egészben pedig, hogy mi irányíthatjuk a randevú eseményeit. Persze nyugodtan belénk bújhat a kisördög, hiszen csupa olyan opciót kapunk, amivel enyhél szólva is kényes szituációba sodorjuk a párocska hölgy tagját, aki köszönhetően a Nivea Stress Protect deo-nak azonban hősiesen (és izzadtság mentesen) tűri a megpróbáltatásokat! :)

A játék az alábbi oldalon érhető el: https://www.youtube.com/user/niveauk

 

Ha Ti lennétek ott a randin, melyik részt éreznétek a legkínosabbnak?

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr875093413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása