Négylábú autó

Négylábú autó

2013. január 27. | Akos Moldvan

Megkockáztatom, hogy Volkswagen reklámból volt talán a legtöbb eddig a blogon. Köszönhető ez annak, hogy a standard rövidfilmek mellett mindig kijönnek valami extrával is, ami aztán futótűzként terjedhet az interneten és viheti hírét a népautónak.

vw_dog.png

Az új Golf már a hetedik szériája a VW konszern legsikeresebb darabjának, nem csoda hát, ha az autógyár marketingesei minden követ megmozgatnak a népszerűsítésére. Most az amsterdami DDB reklámügynökségnél gurult el a gyógyszer hála a jó égnek annyira, hogy az alábbi reklámfilm materializálódhatott belőle.

A főszereplő egy négylábú, aki erősen átvette a Volkswagen családi autójának tulajdonságait a saját hétköznapjaiba, amitől aztán viccesebbnél viccesebb szituációkba keveredik gazdájával. A tolatóradar és a riasztó imitálása priceless!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr435047238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása