A nyugalom szigete: Svájc

A nyugalom szigete: Svájc

2013. január 06. | Akos Moldvan

Bödőcs Tibor is felvázolta már több alkalommal, hogy Svájcban az emberek kicsit nyugodtabban élik a mindennapjaikat, mint az átlag. Ha például Ulrich lázadást akar szítani elállítja a faliórát két perccel vagy összekeveri a szelektív hulladékot. Ezzel a hipotézissel a Svájci Turisztikai Hivatal sem kíván nagyon harcba szállni, sőt rá is tesznek még egy lapáttal az alábbi, téli vakációra csábító reklámspotjukkal.

swiss_holiday.png

Tény, hogy ha vakációra indul az ember, akkor általában mindent megtesz azért, hogy az idővel ne (maximum az időjárással) foglalkozzon. A teljes relaxációhoz elengedhetetlen a kikapcsolódás legfelsőbb foka, a laptopok, okostelefonok és az összes nyugalmat megzavaró kütyü ignorálása. Na de mindezt hogyan lehetne megtenni az óragyártás Mekkájában, ahol még a svájci csokoládét is a másodperc mutató kattogására eszi az ember?

A svájciak természetesen erre is gondoltak. A nyugalmat kereső turisták tökéletes pihenését elősegítve, képesek egészen extrém áldozatokat is hozni.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr735001227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása