Telefonálj a télapónak! Gyorsabb.

Telefonálj a télapónak! Gyorsabb.

2012. december 18. | Akos Moldvan

A Télapónak/Jézuskának írt levél az egyik legfontosabb dolog, amit decemberben egy jó gyereknek meg kell alkotnia ahhoz, hogy Karácsonykor a fa alatt valóban az díszelegjen, amire már régóta vágyik.

oi_magical_phone.png

Brazíliában a helyi telekommunikációs szolgáltató az Oi változtatott a klasszikus megoldásokon és hozzáigazította felgyorsult világunkhoz az igényeket. Megalkották ugyanis a "Varázs telefont" mely Rio de Janeiroban egy forgalmas utcában pompázott a Karácsony előtti hetekben. A telefon túlvégén pedig nem más volt, mint maga a Télapó, akivel bármelyik lurkó elcseveghetett bármiről, amiről szeretett volna. Persze többnyire a klasszikus témákat érintették, hogy mennyire voltak jók idén illetve, hogy milyen ajándék tudná igazán feldobni őket. Nyilvánvaló azonban, hogy egy telefonhívás kevés lenne, hogy a gyerkőcöket és a reklámszakmát feldobja ezzel a kampánnyal az NBS reklámügynökég, ezért csavartak egyet a végjátékon és beszélgetés alatt szuperebbnél szuperebb ajándékokat csempésztek a kicsik mögé.

A dumcsizásba belefeledkezett apróságok a meglepetések mellett pedig még egy óriás falfestést is magukénak tudhattak, hogy garantáltan maradandó élmény legyen nekik a történet.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr544971001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása