Jamaikai zenélő sör

Jamaikai zenélő sör

2012. december 03. | Akos Moldvan

red_stripe.jpg 1928-ban Eugene Desnoes és Thomas Geddes fejében született meg a gondolat, hogy szigetországuknak szüksége van egy saját sörre. Ebből lett a Red Stripe, egy ízletes, jamaikai lager sör, mely azóta kinőtte saját hazáját és a világ több pontján is kapható már. Az egyik ilyen hely például Anglia, ahol egy egészen komoly promóciót is párosítottak a sör népszerűsítése mellé.

Egy London keleti részén fekvő, teljesen átlagos kisboltot alakítottak át egyfajta elvarázsolt kastéllyá, hogy a Red Stripe vásárlókra ráhozzák a frászt. A cél persze nem ez volt, de elsőre hogyan reagál az ember arra, ha megmozdul a sör a hűtőben, a mogyoró a polcon, a lapát és a seprű a padlón és mind ugyanazt a rigmust dobolják?

Persze amikor összeáll a kép kezdődhet a fieszta.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr924944290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása