A Google megint nem kispályázik

A Google megint nem kispályázik

2012. november 30. | Akos Moldvan

Megszokhattuk már a Google-től, hogy ha valami új dolgot kell bemutatni, megismertetni a közönséggel azt nagyon színes, szagos, fancy módon teszik. Mindig olyan videókat, termékismertető weboldalt vagy promóciót raknak össze, melyek branding szempontból tovább emelik a cég nívóját, emellett pedig szórakoztatják és lekötik az embert.

Bizonyára mindenki emlékszik gyerekkorából azokra a könyvekre, melyeknél lapozáskor 3D-ben pompázott a történet a szemünk előtt. A Google ennek a digitális formáját alkotta meg a „Digital Creativity” névre keresztelt projektjének útmutatásához. Vidám és játékos formában ismerheti meg az ember a digitális világ kreatív lehetőségeit. A könyv végigvezet minket a Google termékek színes palettáján, egészen új formában bemutatva azokat.

Kattints a képre és ugorj bele ebbe a frankó, interaktív játékba!

google_sanbox_1.png

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr284939216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása